Veřená zakázka

Přemístění trafostanice 6/0,4 kV a rozvodny NN (Zušlechťovna) + výměna trafa T7

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31200000-8 - Elektrické rozvodné a řídící zařízení,
45232220-0 - Výstavba rozvoden
Popis:

Předmětem zakázky je:
a) přemístění trafostanice 6/0,4kV a rozvodny NN. Trafostanice a rozvodna budou přemístěny do nového místa v areálu zadavatele. Přeložka trafostanice a rozvodny NN bude provedena za provozu stávajícího el.zařízení tak, že jednotlivá el.zařízení budou postupně přepojována na nový rozvod a stará zařízení budou demontována. Transformátory (6/0,4kV), rozvaděče NN, kabely NN ke stávajícím rozvaděčům/spotřebičům budou zcela nové. Nové budou také kabely VN vedoucí z hlavní rozvodny R5-6,3kV VAZ. Rozvaděče 6kV nebudou upravovány.
b) výměna transformátoru T7 v trafostanici R3-podružná za účelem energetických úspor při provozu transformátoru. V souvislosti s výměnou transformátoru T7 bude rekonstruována i přípojka VN vč. ochrany a vypínače. Výměna transformátoru T7 bude provedena za provozu stávajícího výrobního el. zařízení, proto je nutné vytvořit bod náhradního napájení rozvaděče NN rT7. Pro tento účel bude rekonstruován stávající rozvaděč rT8, který se nachází vedle rozvaděče rT7.

Součástí zakázky jsou veškeré práce spojené s výměnou transformátorů a rozvaděčů, tedy veškeré dodávky, demontáže stávajících zařízení, instalace nových zařízení, zprovoznění a likvidace všech odpadů (mimo vlastní transformátory které si ponechá zadavatel) a další práce a služby spojené se zhotovením díla.
Součástí zakázky není výstavba budovy trafostanice, energomostu a podzemního kabelového kanálu. Součástí zakázky ani není zajištění povolení stavby dle Stavebního řádu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.09.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.10.2022