Veřená zakázka

Přednádražní prostor - I. etapa - Vsetín - DSP a DPS

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky na služby je:
- Zpracování projektové dokumentace ve stupni dokumentace pro územní rozhodnutí (DUR) a výkon inženýrské činnosti nutný k zajištění vyjádření, stanovisek a podkladů nutných pro vydání územního rozhodnutí (IČ-ÚR) pro část stavby vyznačené v příloze č. 5 zadávací dokumentace a označené jako „plochy pro dodatečné ÚR“. Předmětem této části zakázky je zajištění souladu projektu s realizovaným řešením stavby jiného investora – obchodní galerie, včetně části místní komunikace Nádražní a úpravy prostoru pro vsak srážkových vod v rámci ploch před administrativní budovou a stání pro autobusy.
- Zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení vč. potřebných průzkumů (DSP) a výkon inženýrské činnosti nutný k zajištění vyjádření, stanovisek a podkladů nutných pro vydání stavebního povolení (IČ-SP) pro stavbu vyznačenou v příloze č. 5 v plném rozsahu kromě částí označených jako „plochy mimo ÚR“. V rámci této části zakázky má tedy být vypracována jedna společná PD zahrnující část stavby s územním rozhodnutím obstaraným dle bodu a) výše, dále část stavby s územním rozhodnutím, které bylo zajištěno v souladu s projektovou dokumentací „Přednádražní prostor - I. etapa - Vsetín - DUR“, kterou zpracovala společnost HBH Projekt spol. s r. o., Kabátníkova 216/5, 602 00 Brno a dále část stavby SO 1-19-32 – podchod s územním rozhodnutím dle projektové dokumentace „Rekonstrukce žst. Vsetín“, kterou zpracovala společnost MORAVIA CONSULT Olomouc a.s., Legionářská 1085/8, 779 00 Olomouc, v rozsahu půdorysně ohraničeném zaústěním podchodu do podzemního parkoviště pod objektem obchodní galerie (viz PD „Podzemní parkoviště před nádražím ČD“, kterou zpracovala projekční společnost nodum atelier – na, s.r.o., Nádražní 49, 739 91 Jablunkov) na straně jedné a svislým průmětem obvodového pláště budovy dopravního terminálu
- Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby (DPS), která svou povahou slouží pro zhotovení staveb ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a která je v rozsahu vyhlášky č. 499/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů, příloha č. 13 k této vyhlášce. DPS nazahrnuje dokumentaci výrobní a montážní (bude součástí dodavatelské dokumentace). DPS bude dopracována do dokumentace pro zadání stavebních prací (DZS), která svou povahou slouží pro výběr zhotovitele stavebních prací, ve smyslu § 92 odstavec 1 písmena a) zákona č. 134/2016 Sb., Zákon o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů a která je v rozsahu vyhlášky č. 169/2016 Sb.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.03.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.04.2020