Veřená zakázka

Předběžná tržní konzultace - pojištění majetku

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Finance, pojištění
CPV kódy:
66510000-8 - Pojištění
Popis:

Zadavatel si dovoluje oslovit potencionální dodavatele v souvislosti s předběžnou tržní konzultací (dále jen „Konzultace“), jejímž předmětem jsou vybrané otázky v souvislosti s přípravou zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky s předpokládaným názvem „Pojištění“, část veřejné zakázky s názvem „Pojištění majetku“ (dále jen „Veřejná zakázka“). Zadavatel má zájem, aby zadávací podmínky co nejlépe odpovídaly jeho potřebám, tržní situaci a možnostem a současně, aby byly i s předmětem zakázky nastaveny v souladu se ZZVZ, zejména se zásadou přiměřenost a dalšími zásadami upravenými v § 6 ZZVZ.

Účelem této Konzultace je seznámení potenciálních dodavatelů se záměrem realizace Veřejné zakázky a současně i získání všech informací potřebných pro správné a objektivní nastavení podmínek Veřejné zakázky. Tímto způsobem chce Zadavatel předcházet možným rizikům, která by se při realizaci Veřejné zakázky mohla vyskytnout.

Předmětem Konzultace bude obsah zvažovaných podmínek Veřejné zakázky, zejména ekonomických a provozních otázek souvisejících s budoucím plněním Veřejné zakázky

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.04.2024