Veřená zakázka

PŘEDBĚŽNÁ TRŽNÍ KONZULTACE K ZAVEDENÍ DYNAMICKÉHO NÁKUPNÍHO SYSTÉMU K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK NA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY MELIORAČNÍCH STAVEB

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
Popis:

Státní pozemkový úřad připravuje zavedení dynamického nákupního systému (dále jen "DNS"), prostřednictvím kterého bude zadávat veřejné zakázky na provádění údržby melioračních staveb, ke kterým má SPÚ příslušnost hospodařit. Z důvodu seznámení potenciálních dodavatelů s tímto systémem a nastavením smysluplných a přiměřených zadávacích podmínek se zadavatel rozhodl využít institutu předběžné tržní konzultace (dále jen "PTK").

Podklady pro PTK a informace o možnosti účasti na setkání v rámci PTK, které se uskuteční dne 19. 7. 2021 od 10:00 hod. jsou uveřejněny níže, v záložce „Veřejné dokumenty“.
Setkání bude mít podobu kombinující prezentaci, technické školení (praktická ukázka postupu v E-ZAKu při podávání žádosti o účast v DNS; podávání nabídek na jednotlivá kola DNS) a diskusi.

Účast na PTK je otevřená a účastnit se jí mohou zejména všichni potenciální zájemci o veřejné zakázky, jejichž předmětem je údržba melioračních staveb. PTK je prováděna s cílem podpořit malé a střední podnikání.

Dodavatelé mohou v rámci PTK rovněž zasílat své připomínky, náměty, dotazy k zadávacím podmínkám a DNS písemně, kontaktní údaje jsou uveřejněny ve Výzvě - viz "Veřejné dokumenty".

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.07.2021