Veřená zakázka

Poskytování služeb hybridní pošty

Číslo ve věstníku:
Z2017-014645
Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
64000000-6 - Poštovní a telekomunikační služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služeb hybridní pošty spočívajících v následujících činnostech:
- tisk číselných identifikátorů a čárových kódů,
- automatizovaný přenos datových souborů z informačního systému Objednatele například pomocí API rozhraní formou zabezpečeného přenosu dat
- tisk dokumentů odchozí pošty z informačního systému Objednatele formou hybridní pošty,
- vkládání vytištěných dokumentů do obálek,
- předání zásilek do poštovní přepravy jménem Objednatele
- dodávky souvisejícího spotřebního materiálu.
V průběhu poskytování služeb budou vybraným pracovníkům zadavatele poskytovány měsíční reporty čerpání sjednaných služeb v naturálním i finančním vyjádření. Účelem reportů je bilance čerpaných objemů služeb vůči objemům služeb sjednaným.
Zadavatel účastníka upozorňuje, že v průběhu poskytování služeb Hybridní pošty dojde k ukončení užívání stávajícího agendového informačního systému „OK centrum“ a jeho nahrazení novým řešením v rámci programu JISPSV. Účastník tak případné náklady spojené s přechodem na nové řešení musí zahrnout již do nabídkové ceny jako samostatně naceněnou položku „Změna služby na základě změny rozhraní agendového IS" v příloze č. 5 zadávací dokumentace (Tabulka pro zpracování nabídkové ceny).
S ohledem na plánovaný nákup tiskáren čárových kódů Zadavatel účastníka upozorňuje, že služba "tisk číselných identifikátorů a čárových kódů" nemusí být po celou dobu trvání smlouvy plně využita.
Zadavatel výslovně uvádí, že poštovné není součástí plnění této veřejné zakázky, neboť je má zadavatel zasmluvněno na již uzavřených smlouvách (s Českou poštou, s.p.).
Předmět plnění veřejné zakázky je dále specifikován v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kterou tvoří Závazné obchodní podmínky vč. technické specifikace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.06.2017