Veřená zakázka

POŘÍZENÍ UAV PRO NESENÍ VĚDECKÝCH MĚŘICÍCH PŘÍSTROJŮ PRO PROJEKT CRREAT - 1

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
34711200-6 - Nepilotovaná letadla
Popis:

Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pro nesení vědeckých měřících přístrojů (které nejsou součástí dodávky) pro projekt CRREAT.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace (vč. dodávky technologického projektu a dokumentace specifických dílů, které jsou vyrobené pro daný typ UAV), instruktáž obsluhy a uvedení do provozu přístrojového vybavení a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Předmět plnění dále tvoří:
a) Provedení veškerých předepsaných zkoušek včetně vystavení dokladů o jejich provedení:
Provedení individuálního vyzkoušení všech prvků a zařízení tvořících předmět plnění včetně vyhotovení testovacího protokolu o přezkoušení v českém nebo anglickém jazyce ve 2 vyhotoveních, dodavatel musí při předání přístroje prokázat vhodným způsobem dodržení podmínek předpisu L2 (letecký předpis uveřejněný Ministerstvem dopravy prostřednictvím Letecké informační služby státního podniku Řízení letového provozu ČR (ŘLP ČR, s. p.)) a dodatku X tohoto předpisu z důvodu získání povolení k létání v rozsahu potřebném pro provedení terénních měření. Konkrétní místo přezkoušení funkčnosti bude stanoveno na základě dohody. Samotné přezkoušení funkčnosti by se mělo konat v rámci standardních provozních omezení předpisu L2 Dodatku X.
Protokolární předání zařízení do provozu uživateli.
b) Zajištění a předání technické dokumentace k provozu přístroje, zejména úplného návodu k obsluze, návodu na provoz a údržbu přístrojového vybavení a dokumentace údržby, vše v českém nebo anglickém jazyce ve 2 vyhotoveních, z toho 1 x v datové formě;
c) Zajištění a předání dokumentace specifických komponent pro připadnou výrobu náhradních dílů. Dokumentace musí být předána formou:
• digitálních podkladů pro výrobu pomocí 3D tisku,
• nebo ve formě výkresové dokumentace.
d) Poskytnutí open-source dokumentace HW i SW konstrukce UAV (formou odkazu na otevřený repozitář s dokumentací s uvedením typu open-source hardware licence, např. CERN OHL 1.2 apod.).
e) Provedení základního zaškolení obsluhy v rozsahu potřebném pro základní manipulaci s UAV a to v době probíhání přezkoušení funkčnosti zařízení s vystavením dokladu obsahujícím originály podpisů všech zúčastněných pracovníků
f) Poskytování bezplatného záručního servisu včetně dodávky potřebných náhradních dílů po celou dobu záruční lhůty, která je nejméně 24 měsíců;
g) Poskytování pozáručního servisu po dobu 3 let s možnosti provádění preventivních prohlídek (bližší specifikace viz příloha č. 4 - Kupní smlouva).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.01.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.03.2018