Veřená zakázka

Pořízení SW a aplikací pro zpracování dat liniových objektů a staveb v oblasti inženýrské geodézie

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48900000-7 - Různé balíky programů a počítačové systémy,
72268000-1 - Dodávka programového vybavení
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka SW a aplikací pro zpracování dat liniových objektů a staveb v oblasti inženýrské geodézie. Bližší technická specifikace je v příloze č.4 ZD.
Zakázka je dělená s dílčím plněním:
Dílčí plnění 1:
SW/aplikace splňující popsané a definované minimální funkcionality (upřesnění je v příloze Technická specifikace dodávky, příloha č. 4 ZD – Dílčí plnění č. 1) a slouží pro import, zpracování, správu a export dat ze vstupů 3D bodového mračna bodů, včetně funkcionalit registrace mračen bodů na základě importovaných výstupů inženýrské geodézie. SW umožňuje kombinaci dat, připojení podkladových dat různých typů a formátů. Důraz je kladen na maximalizaci automatizace procesu vyhodnocování a zpracování 3D dat.
Dílčí plnění 2:
SW/aplikace splňující popsané a definované minimální funkcionality (upřesnění je v příloze Technická specifikace dodávky, příloha č. 4 ZD – Dílčí plnění č. 2) a zajišťující zpracování geodat s možností kombinací různých zdrojů a formátů, od základních surových dat GNSS, výstupů totálních stanic a výstupů zaměřování technologií hromadného sběru 3D dat (letecké snímkování, výstupy mobilní mapování) s možností automatizace, resp. definice workflow.
Dílčí plnění 3:
SW/aplikace splňující popsané a definované minimální funkcionality (upřesnění je v příloze Technická specifikace dodávky, příloha č. 4 ZD – Dílčí plnění č. 3) a sloužící k práci s vektorovými daty, respektive projektování vektorových dat podporované počítačem, umožňující referenci rastrových dat, pdf dat a 3D mračen bodů pro vyhodnocení geodetických dat z různých zdrojů původu (přímé měření, 3D skenování, UAV).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.02.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.02.2023