Veřená zakázka

Pořízení rychlého zásahového automobilu pro JSDH Brno-Soběšice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Oděvy, textilAuto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
Dopravní prostředky ->  Nákladní
CPV kódy:
34144213-4 - Požární vozidla,
35110000-8 - Hasičské, záchranářské a bezpečnostní vybavení
Popis:

1. Předmětem technických podmínek je pořízení jednoho rychlého zásahového automobilu (dále jen „RZA“). Automobil je hmotnostní třídy L, kategorie 2 (dle ČSN EN 1846-1) a je vybaven stálým pohonem obou náprav. Automobil je v provedení speciálním základním dle vyhlášky č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb. (dále jen vyhláška“).
2. RZA splňuje:
2.1 požadavky předpisů pro provoz vozidel na pozemních komunikacích v ČR a veškeré povinné údaje k provedení a vybavení RZA včetně výjimek, které jsou uvedeny v osvědčení o registraci vozidla část II (technický průkaz)
2.2 stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění pozdějších předpisů, bude doloženo při dodání RZA kopií certifikátu, vydaného pro daný typ požárního zásahového automobilu autorizovanou osobou, případně prohlášením o shodě výrobku,
2.3 požadavky stanovené vyhláškou č. 247/2001 Sb., o organizaci a činnosti jednotek požární ochrany ve znění vyhlášky č. 226/2005 Sb.,
2.4 požadavky uvedené v těchto technických podmínkách.
3. Všechny položky požárního příslušenství a všechna zařízení použitá pro montáž do RZA jsou nová, nepoužitá a splňují obecně stanovené bezpečnostní předpisy a jsou doložena příslušnými doklady (homologace, certifikáty, prohlášení o shodě apod.), která jsou součástí dodávky.
4. Bližší specifikace předmětu dodávky je uvedena v kupní smlouvě a jejích přílohách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.11.2020