Veřená zakázka

Pořízení pilovrtacího centra

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42637000-0 - Obráběcí a tvářecí stroje pro vrtání, vyvrtání a frézování kovů
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení do společnosti SCARPA INVEST, s.r.o., a sice 1 ks pilovrtacího centra s řídicím systémem a příslušenstvím, které bude splňovat parametry uvedené v zadávací dokumentaci k tomuto výběrovému řízení.

Dodávka bude zahrnovat specifikované technologické řešení včetně řídícího systému a hmotného příslušenství, dopravu na místo realizace zakázky, instalaci a zprovoznění tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky ani dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.
Nabídky podávejte v českém, slovenském, anglickém nebo německém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.07.2020