Veřená zakázka

Pořízení pasportů pro potřeby měst a obcí DSO Region Slezská brána

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITOstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby,
71354100-5 - Digitální mapování,
72313000-2 - Sběr dat,
72318000-7 - Přenos dat
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka služeb na pasport veřejného osvětlení, pasport zeleně, pasport městského mobiliáře a pasport hřbitova pro města a obce na území Dobrovolného svazku obcí Region Slezská brána.
Součástí plnění všech částí veřejné zakázky je geodetické zaměření dotčených prvků a pořízení fotografií jednotlivých prvků, tisk mapy až do formátu A0+ v pevném zavěsitelném rámu, tabulková část, CD s daty, fotografiemi a vytvořenými mapami a tabulkami, software (elektronický modul) - aplikace a zaškolení k editaci a správě aplikace, počet proškolených osob bude dle stanovení obcí/městem, max. však 4 osoby.
Veřejná zakázka je rozdělná na 4 části. Účastník může podat nabídku na jednu či více částí veřejné zakázky a není povinen podat nabídku do všech částí veřejné zakázky.
Část 1 - Pasporty - veřejné osvětlení
Předmětem veřejné zakázky části 1 je zpracování pasportu rozvodů veřejného osvětlení pro 6 zájmových obcí Dobrovolného svazku obcí Region Slezská brána, dle přiložené specifikace Příloha č. 1 a).
Část 2 - Pasporty – zeleň
Předmětem veřejné zakázky části 1 je zpracování pasportu zeleně pro 9 zájmových obcí Dobrovolného svazku obcí Region Slezská brána, dle přiložené specifikace Příloha č. 1 b).
Část 3 - Pasporty – mobiliář
Předmětem veřejné zakázky části 1 je zpracování pasportu mobiliáře pro 9 zájmových obcí Dobrovolného svazku obcí Region Slezská brána, dle přiložené specifikace Příloha č. 1 c).
Část 4 - Pasporty – hřbitova
Předmětem veřejné zakázky části 1 je zpracování pasportu hřbitovních míst pro 4 zájmové obce Dobrovolného svazku obcí Region Slezská brána, dle přiložené specifikace Příloha č. 1 d).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.06.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.06.2021