Veřená zakázka

POŘÍZENÍ PARNÍ TURBÍNY K REDUKCI TLAKU S ELEKTRICKÝM GENERÁTOREM

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42112100-8 - Parní turbíny
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do trvalého provozu točivé parní redukce sloužící k redukci tlaku a teploty páry, současně s výrobou elektrické energie.
Jedná se o alternativu k současné redukční stanici páry pomocí parní turbíny na výrobu el. energie z páry o výkonu minimálně 250kW dle technické specifikace v příloze Příloha ZD č. 2 - Technická specifikace

Dodávka musí být na klíč, tj. zcela dokončená, vybudovaná, instalovaná a připravená k použití včetně veškeré dokumentace a povolení spojených s výstavbou, instalací a provozem zařízení v distribuční síti zadavatele a v návaznosti na nadřazenou síť ČEZ Distribuce a.s.. Veškeré části dodávky musí splňovat dotčené normy.

Součástí dodávky zařízení je jeho doprava, montáž v areálu a uvedení do provozu včetně nezbytných rozvodů energií v rámci dodávané technologie tak, aby celé dodané zařízení bylo plně funkční i s ohledem na zachování funkčnosti současné regulace páry. Přípojné body včetně stavebních úprav budou připraveny a dodány zhotovitelem dle prováděcí dokumentace, která bude součástí dodávky.
V technické specifikaci musí být definovány veškeré požadavky zařízení jako například prostorové řešení, klimatické podmínky, technologický postup montáže a požadavky na plnění případných norem práce nebo zdraví, tak aby zařízení bylo možné zprovoznit. V případě nutnosti stavebního řízení vybraný dodavatel zajistí stavební povolení.

Provoz zařízení musí být plně autonomní a musí umožňovat bezobslužné odstavení a najetí jak nově instalovaného zařízení, tak i současné regulační stanice, která bude sloužit jako alternativa. V případě poruchy točivé redukce musí řídicí systém zajistit její odstavení a přepnutí na současnou regulaci. Přepínání mezi oběma druhy regulace musí být možné z řídicího systému, a to bez vlivu na aktuální množství a kvalitu dodávané páry do spotřebičů, uchazeč musí v nabídce popsat technické řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.02.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.04.2019