Veřená zakázka

Pořízení nových webových stránek III.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
72410000-7 - Poskytovatelé služeb,
72413000-8 - Návrh webových (www) stránek
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí služeb ze strany příslušného vybraného dodavatele (účastníka), a to v rámci projektu Otevřené a přitažlivé město Slatiňany. Podstatou předmětu plnění této veřejné zakázky (a příslušné Smlouvy o dílo) je vytvoření nových webových stránek města Slatiňany, a to na portálu: https://www.slatinany.cz/.
Zadavatel nepožaduje vytvoření zcela nového obsahu pro žádnou z částí nového webu. Podstatou předmětu veřejné zakázky je převod stávajícího obsahu z původních (stávajících) webů na nově vytvořené webové stránky. Dodavateli je umožněna i strojová migrace, avšak dodavatel ručí za kvalitu převedeného obsahu. Převod stávajícího obsahu z původních (stávajících) webu se týká cca 5000 webových stránek. Jedná se o obsah webů dostupných na https://www.slatinany.cz/, http://infocentrum.slatinany.cz/, http://knihovna.slatinany.cz/ a https://sdh-slatinany.webnode.cz/.
Grafický design webových stránek bude vycházet z grafického manuálu vizuální identity města Slatiňany, která je součástí příloh této veřejné zakázky.
Součástí plnění předmětu této veřejné zakázky je dále provedení školení zaměstnanců Městského úřadu Slatiňany určených zadavatelem.
Řešení bude počítat s možností budoucího převedení dalších webů, ať již vytvořených zhotovitelem (jako vybraným dodavatelem), objednatelem (jako zadavatelem) nebo třetí stranou. Převedení těchto dalších webů bude účtováno jako požadavky na rozvoj webu za hodinovou sazbu podle uzavřené Smlouvy.
Veškeré postupy a výstupy musí být v souladu s bezpečnostní politikou vycházející z normy ISO 27000. Přístupnost nových webových stránek, jejichž vytvoření je předmětem této veřejné zakázky, musí být zajištěna v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací.
Veškeré postupy a výstupy musí být v souladu s GDPR a právními předpisy upravujícími ochranu osobních údajů, zejména ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů či dle obecně platného nařízení o ochraně osobních údajů Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.04.2022