Veřená zakázka

POŘÍZENÍ NOVÉHO VOZIDLA JSDHO Doubrava

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Nákladní
CPV kódy:
34144210-3 - Hasičská vozidla
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového dopravního automobilu JSDHO Doubrava v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, s celkovou hmotností do 3500 kg.
Dodávaný automobil musí splňovat požadavky:
a) předpisů pro provoz vozidel na pozemních komunikacích v ČR, a veškeré povinné údaje k provedení a vybavení, včetně výjimek, které jsou uvedeny v osvědčení o registraci vozidla část II. (technický průkaz), vozidlo bude dodáno se servisní knížkou podvozku, ve které
bude uveden záznam o provedené předprodejní servisní prohlídce autorizovaným servisem,
b) stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb., a doložené při dodání dopravního automobilu kopií certifikátu vydaného pro požadovaný typ dopravního automobilu autorizovanou osobou, případně prohlášením o shodě výrobku,
c) stanovené vyhláškou č. 247/2001 Sb., o organizaci a činnosti jednotek požární ochrany ve znění pozdějších předpisů, a požadavky uvedené v těchto technických podmínkách.

Požadavky stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, ve znění vyhlášky č. 53/2010 Sb., bližší technická specifikace je přílohou č. 3, této výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.04.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2021