Veřená zakázka

Pořízení dvojkotoučové úhlové pily s příslušenstvím

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
43810000-4 - Zařízení na obrábění dřeva
Popis:

Předmětem zakázky bez dílčího plnění je pořízení výrobní technologie – dvojkotoučové úhlové pily včetně mechanizace (dopravníků) a nezbytného příslušenství.

Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.

Vzhledem k povaze zakázky a z důvodu poskytnutí dostatku relevantních informací účastníkům, ustanovuje zadavatel následující termín prohlídky místa plnění zakázky, a to dne 18.7.2019 od 10 – 12 hodin. Na základě předchozí domluvy je možné vyhlásit další termíny prohlídky místa plnění. Sraz zájemců o prohlídku místa plnění je v místě plnění zakázky tj. Areál ZD Liptál, čp. 266, 755 01 Lhota u Vsetína, a to před branou do areálu. Kontaktní osoba pro bližší domluvu je p. Blažek – tel. +420 774 729 225. Při prohlídce místa budoucího plnění mohou zástupci účastníků vznášet dotazy a připomínky, ale odpovědi na ně mají pouze informativní charakter. Pokud z prohlídky místa plnění vzniknou nejasnosti nebo dotazy vztahující se k předmětu plnění či obsahu zadávací dokumentace, je účastník povinen písemně požádat zadavatele o vysvětlení zadávacích podmínek v souladu s bodem 2 zadávací dokumentace.

Z každé prohlídky místa plnění, které se zúčastní alespoň jeden účastník, bude učiněn zápis, který bude
poskytnut všem účastníkům výběrového řízení, kteří si vyžádali zadávací dokumentaci, nebo kterým byla
zadávací dokumentace poskytnuta. Pokud by termín prohlídky někomu nevyhovoval, má možnost domluvy vlastního termínu prohlídky místa realizace s výše uvedenou kontaktní osobou.

Jedná se o kompletní dodávku včetně dopravy na místo plnění zakázky, montáže a instalace všech součástí zařízení, uvedení do provozu, otestování funkčnosti a zaškolení obsluhy – zaměstnanců zadavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.07.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.07.2019