Veřená zakázka

Polozapuštěné podzemní kontejnery v ulici Stadická a Mlýnská

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je vytvoření a rozšíření stanoviště pro polozapuštěné podzemní kontejnery včetně dodání těchto polozapuštěných kontejnerů pro separovaný odpad (papír, sklo, plast) v ulici Stadická na pozemku parc. č. 1732/40 a v ulici Mlýnská na pozemku parc. č. 393 v k. ú. a obci v Roudnici nad Labem.
V ulici Stadická se jedná o vybudování nového stanoviště pro polozapuštěné podzemní kontejnery na tříděný odpad (sklo 3 m3, plast 5 m3, papír 5 m3), včetně dodávky těchto kontejnerů. Jedná se o tři hranaté kontejnery systému Molok. Šachty jsou hranaté s technologií na vysypání. Prefabrikáty budou osazeny na pískový podsyp. Obsyp bude proveden dle projektové dokumentace. Šachty budou odlážděny zámkovou dlažbou tl. 60 mm do štěrkodrtě, kde je nutné provést podloží ze štěrkodrtí. Kontejnery se budou vyzdvihovat zvedacím zařízením.
V ulici Mlýnská se jedná o rozšíření stávajícího stanoviště 3 kontejnerů kruhového půdorysu 1 x 3 m3 - sklo, 2 x 5 m3 papír a plast o dva rovněž kruhové kontejnery 5 m3 na papír a plast, včetně dodávky těchto kontejnerů. Jedná se o dva kulaté kontejnery Systém Molok Deep Collection, tento byl vyvinut podle zásad trvale udržitelného rozvoje. Tyto kontejnery se vyzdvihují zvedacím zařízením.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.08.2022