Veřená zakázka

Pojištění Správy a údržby silnic Ústeckého kraje

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Finance, pojištění
CPV kódy:
66510000-8 - Pojištění,
66514110-0 - Pojištění motorových vozidel,
66515200-5 - Pojištění majetku,
66516000-0 - Pojištění odpovědnosti za škodu
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, odpovědnosti za škodu a pojištění vozidel zadavatele. Bližší specifikace předmětu plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou uvedeny v příslušných přílohách.

Předmět veřejné zakázky je rozdělen do 2 částí. Bližší podmínky jednotlivých částí jsou uvedeny v jednotlivých přílohách.
1. část – Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu
2. část – Pojištění vozidel

Dodavatel je oprávněn podat nabídku na obě části či jen na některou z částí veřejné zakázky. Zadavatel uvádí, že s podáním nabídky na konkrétní část souvisí i splnění příslušné kvalifikace. Hodnocení nabídek proběhne pro každou část samostatně. V případě podání nabídek na více částí veřejné zakázky je uchazeč povinen podat nabídku na každou z částí veřejné zakázky samostatně. To znamená, že každá nabídka na jednotlivou část veřejné zakázky bude mít samostatnou obálku. Zadavatel upozorňuje, že i termín pro podání nabídky se liší - pro 2.část je stanoven na 19.4.2017 do 10:30 hodin, tedy o půl hodiny později než je termín stanovený níže.

Zadavatel si v souladu s ustanovením § 100 zákona vyhrazuje změnu závazku na poskytování dalších služeb obdobného charakteru (druhu) jako dle této veřejné zakázky, tj. na uzavření pojištění na další majetek určený zadavatelem, zejména majetek, který zadavatel nabude za dobu trvání smluvního vztahu s vybraným dodavatelem, nebo na další druh pojištění týkající se zadavatele nebo majetku zadavatele. Změna závazku nepřesáhne 30% sjednaného pojistného.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.03.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.04.2017