Veřená zakázka

Podpora zvýšení klíčových kompetencí žáků v oblasti přírodovědného a technického vzdělávání na 5. ZŠ Cheb – stavební práce učebny fyziky a chemie, bezbariérové WC

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Tento projekt řeší modernizaci odborné učebny fyziky/chemie a změnu WC pro bezbariérové užívání.
Učebny:
Stavební práce spočívají v demontáži instalací elektro, vody a kanalizace. Dále bude odstraněna stávající podlaha a demontováno zabudované vybavení. Osvětlení bude zachováno.
Stavební práce spočívají v instalaci nového elektrického vedení včetně zřízení nového elektrorozvaděče a instalace částí nového potrubí. Následně budou položeny nové podlahové krytiny, bude osazeno nové umyvadlo a nakonec budou oškrábány, přeštukovány a vymalovány stěny učeben v plném rozsahu.
Bezbariérové WC:
Stavební práce spočívají v odpojení všech rozvodů elektro a vody, demontáži stávajícího zařízení a demontáži osvětlení. Bude odstraněno obložení stěn v plném rozsahu a vybourána podlaha z keramické dlažby.
Následně bude vyrovnán stávající povrch, provedeny nové dělící příčky a provedeny obezdívky stoupaček kanalizace. Budou provedeny nové elektroinstalace a přípojná potrubí vody a kanalizace. Budou osazeny nové sanitární předměty a osazeny nové zárubně a dveře. Stěny a podlaha budou obloženy novým obkladem a stěny a strop budou vymalovány. Původní litinové radiátory budou natřeny novým nátěrem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.06.2023