Veřená zakázka

Plicní ventilátory do vozidel RLP, RZP

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Zdravotnictví, sociální služby
Zdravotnictví, sociální služby ->  Přístroje
CPV kódy:
33100000-1 - Zdravotnické přístroje
Popis:

Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je uzavření „Rámcové kupní smlouvy“ na období 1 roku na postupné dodávky automatických plicních ventilátorů pro řízenou ventilaci včetně příslušenství určených do vozidel RLP, které používají pracovníci rychlé lékařské pomoci. Přístroje budou s možností ventilace bez nutnosti intubace pacienta a s režimy umožňujícími kvalitnější provádění kardiopulmonální resuscitace dle evropských doporučených postupů. Předpokládá se dodání až 12 ks plicních ventilátorů do vozidel RLP.

Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je uzavření „Rámcové kupní smlouvy“ na období 2 let na postupné dodávky automatických transportních plicních ventilátorů pro řízenou ventilaci včetně příslušenství určených do vozidel RZP, které používají pracovníci rychlé zdravotnické pomoci pro zlepšení kvality a zjednodušení poskytované péče. Předpokládá se dodání až 10 ks plicních ventilátorů do vozidel RZP.

Dodavatel je oprávněn podat nabídku na jednu nebo na obě samostatné části veřejné zakázky. Není-li dále řečeno jinak, platí vše uvedené společně pro obě výše uvedené části veřejné zakázky.

Bližší specifikace předmětu plnění jsou pro každou část veřejné zakázky podrobněji uvedeny pro část 1 VZ v Příloze č. 4 a) Výzvy, pro část 2 VZ v Příloze č. 4 b) Výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.10.2020