Veřená zakázka

Pilotní ověřování sítě služeb v Pardubickém kraji - rámcová smlouva II.

Číslo ve věstníku:
494698
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Vzdělávání a konference
CPV kódy:
85300000-2 - Sociální péče a související služby,
85312300-2 - Pomocné a poradenské služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je pilotní ověřování sítě služeb na podporu náhradní rodinné péče v Moravskoslezském kraji včetně vzniku a rozvoje nových služeb na podporu pěstounů při výkonu pěstounské péče. Výstupem veřejné zakázky bude v praxi ověřený nově vzniklý systém fungování sítě služeb na podporu náhradní rodinné péče.
Předmětem tohoto zadávacího řízení je tedy výběr poskytovatelů dále specifikovaných služeb v rámci Moravskoslezského kraje. S ohledem na charakter a zaměření služeb se zadavatel rozhodl rozdělit veřejnou zakázku na části.

Část 1: „Rozvoj služeb působících preventivně proti odchodu dítěte z původního rodinného prostředí“
Jedná se o služby, které podporují rodinu v obnovení či získání potřebných sociálních kompetencí s cílem využít v maximální možné míře jejích přirozených zdrojů a umožnit dětem zůstat v původním rodinném prostředí.

Část 2: „Rozvoj nových metod a pilotáž v oblasti odborného poradenství, doprovázení, respitních služeb a vzdělávání“
Poskytování odborného poradenství v oblasti přípravy a výkonu náhradní rodinné péče. Poskytování služeb spočívající v doprovázení v období přípravy a průběhu náhradní rodinné péče. Poskytování respitních služeb poskytující pomoc se zajištěním celodenní péče o svěřené dítě nebo děti, která je přiměřená věku dítěte (viz § 47 a odst. 2 písm. b) zák. č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí). Povinnost zvyšovat si znalosti a dovednosti v oblasti výchovy a péče o dítě v rozsahu 24 hodin v době 12 kalendářních měsíců po sobě jdoucích (viz § 47a odst. 2 písm. f) zák. o sociálně-právní ochraně dětí).

Část 3: „Poskytování služeb specialisty“
Poskytování služeb specialisty v oboru psychologie, psychiatrie, psychoterapie, rodinné mediace, speciální pedagogiky a logopedie. Poskytovatelem služeb může být jak organizace, tak jednotlivci poskytující služby v rámci své soukromé praxe.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.12.2014