Veřená zakázka

Pěstební péče dle LHP u jezera Milada v roce 2021

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch
Popis:

Předmětem VZ je provedení prací pěstební péče v roce 2021 spočívajících v pěstební činnosti a zalesňování na vybraných pozemcích v lokalitě jezera Milada. Práce budou provedeny v souladu se zpracovaným lesním hospodářským plánem Zadavatele, určeným pro lokalitu jezera Milada na období let 2019 - 2028.
Předmětné práce budou provedeny v souladu s částí Pěstebního plánu určenou pro rok 2021 (příloha č. 2 Výzvy) a Porostní mapou (příloha č. 3 Výzvy). Předmětem VZ jsou především následující práce a činnosti:
- nátěr 33 000 ks sazenic stromů - repelentním přípravkem proti škodám způsobeným zvěří (použity mohou být jen přípravky povolené v aktuálním seznamu přípravků určených na ochranu lesa),
- prořezávky stromů na 15,68 ha,
- dosadba 3 300 ks sazenic dle Pěstebního plánu pro rok 2021 (druh sazenic a
plocha jejich výsadby je uveden na druhém listu přílohy č. 2 Výzvy),
- zajištění veškerého nutného materiálu k provedení prací a zajištění dopravy.
Součástí předmětu VZ je dále i stavba celkem 4 oplocenek o celkové délce 0,7 km v souladu technickým popisem oplocenky (technický popis oplocenky je uveden v příloze č. 1 Výzvy). Umístění jednotlivých oplocenek a jejich délka je uvedeno v příloze č. 2 Výzvy na jejím prvním listu.
Na prvním listu přílohy č. 2 Výzvy jsou také uvedeny jednotlivé plochy dle porostní mapy, viz příloha č. 3 Výzvy, a práce, které na nich budou prováděné. Porostní mapa bude vybranému dodavateli předána v původním měřítku při předání místa plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.09.2021