Veřená zakázka

Pasportizace vinných sklepů a majetku na území obce Vrbice II - část II Pasport veřejné zeleně

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníProjekty a studie
CPV kódy:
75100000-7 - Administrativní služby
Popis:

Předmětem plnění části II veřejné zakázky je zpracování pasportu veřejné zeleně, který bude proveden ve všech veřejně přístupných zelených plochách ve vlastnictví zadavatele na území obce Vrbice, na kterých se veřejná zeleň vyskytuje. Pasport zeleně bude proveden jako inventarizace ploch a prvků veřejné obecní zeleně, se zajištěním polohové a geometrické přesnosti, to vše v rozsahu dle přílohy č. 1b této dokumentace.
Podrobný popis předmětu plnění této části veřejné zakázky je uveden v příloze 1b této zadávací dokumentace.
Veškeré pasporty musí být zpracovány a předány jak v listinné podobě, tak i v elektronické podobě. Součástí elektronických výstupů musí být podklady a informace potřebné pro zanesení do geografického informačního systému zadavatele (GIS4U), tzn. elektronická podoba zpracovaných pasportů musí být kompatibilní s aplikací GIS4U (veškeré elektronické podklady bude možné vložit do výše uvedeného systému). Pro vyloučení případných pochybností zadavatel uvádí, že zanesení podkladů do GIS4U není součástí předmětu plnění veřejné zakázky a toto bude realizováno ze strany zadavatele. Veškeré zpracované pasporty budou sloužit jednat jako doklad o stavu majetku obce.
Obsahuje-li zadávací dokumentace (zadávací podmínky), včetně všech příloh, požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel připouští v každém jednotlivém případě i jiné kvalitativně a technicky obdobné plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.05.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.05.2020