Veřená zakázka

Park Zelené Vrchy – technické prvky

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45112000-5 - Výkopové a zemní práce,
45112720-8 - Krajinné úpravy sportovních hřišť a rekreačních oblastí
Popis:

Jedná se o technické prvky a cestní síť v nově budovaném parku Zelené vrchy na ploše 17 740 m2 v části Strkov (Zelené Vrchy) ve městě Planá nad Lužnicí. Řešená plocha se nachází v zastavěném území, které je vymezeno ze dvou stran hranicemi pozemků přilehlých rodinných domů, z jedné strany komunikací 3. třídy a dále stávající alejí stromů.
Centrálním prvkem návrhu je terénní modelace procházející téměř celým řešeným územím. Organicky modelovaný terén vytváří 2 pahorky, výška terénních modelací se pohybuje od 3 do necelých 5 m.
Cestní síť je tvořena okružní cestou šířky 1,8 m z mechanicky zpevněného kameniva s lemem ze žulových kostek. Plochy dětského hřiště mají dopadové plochy z jemného kačírku, a jsou doplněny stromy. Pro aktivní odpočinek je navržena venkovní posilovna, dětské hřiště s herními prvky pro různé věkové kategorie (s nerezovými skluzavkami/ tobogánem/ tubusem) a stovky metrů parkových cest s povrchem vhodným pro běh.

Rozsah stavebních prací je podrobně vymezen v přílohách ZP - v položkovém rozpočtu (příloha č. 3 ZP) a v Projektové dokumentaci (přílohy č. 6 ZP).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.02.2022