Veřená zakázka

Pacht technologického zařízení lyžařského areálu Bílá-JIH

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
92610000-0 - Provoz sportovních zařízení,
92620000-3 - Služby související se sportem
Popis:

Cílem zadavatele v rámci tohoto výběrového řízení je vybrat odborného správce a provozovatele lyžařského areálu Bílá-JIH v katastrálním území obce Bílá (okres Frýdek - Místek). Vybraný dodavatel bude za účelem zisku provozovat na základě uzavřené pachtovní smlouvy soubor technologických zařízení specifikovaných v návrhu pachtovní smlouvy. Provozování předmětu pachtu spočívá zejména v zajištění provozování lyžařského areálu, provozování sjezdových tratí pro zimní lyžování či snowboarding, provozování systému technického zasněžování, správě sportovních zařízení, úklidu na předmětu pachtu, montáže a demontáže turniketů a hrazení sloužícího k odbavování lyžařů, demontáže a uskladnění zasněžovací techniky včetně jejího zabezpečení, unašečů vleků, odstranění případných spadlých stromů či jiných překážek na sjezdových tratích a souvisejícím zázemí a v letním období pravidelné sečení trávy na sjezdových tratích.

Předmětem koncese je zajištění provozu lyžařského areálu Bílá-JIH a souvisejícího technologického zařízení v katastrálním území obce Bílá (okres Frýdek - Místek). S vybraným dodavatelem uzavře zadavatel pachtovní smlouvu, jejímž předmětem je pacht technologického zařízení, tedy právo pachtýře (vybraného dodavatele) užívat a požívat předmět pachtovní smlouvy, a dále povinnost pachtýře zajistit provoz lyžařského areálu včetně souvisejících povinností.

Podrobnou specifikaci předmětu koncese jakož i obchodní a platební podmínky obsahuje návrh pachtovní smlouvy (příloha č. 4 zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.11.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.11.2023