Veřená zakázka

OU - Stavební úpravy objektu A, Přírodovědecká fakulta, 30. dubna 22, Ostrava - dostavba

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dokončení (dostavba) rekonstrukce objektu A Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity včetně nadstavby vnitřního rizalitu s propojovacími krčky (dále také „stavba“).

Stavba byla započata v roce 2021 s tím, že byly v průběhu realizace stavby zjištěny nové skutečnosti o stavu budovy a nad rámec již zpracované projektové dokumentace pro provádění stavby s názvem “Ostravská univerzita, objekt A, Přírodovědecká fakulta” zhotovitele Ateliér Velehradský, s.r.o., Libušino údolí 203/76, Pisárky, 623 00 Brno, IČO 29263140, byla provedena celková výměna původních železobetonových trámových stropů v chodbových traktech za nové železobetonové desky, dále bylo provedeno zesílení stávajících dřevěných stropů v traktech s místnostmi. Jelikož došlo v roce 2023 z důvodu zjištění skutečného stavu budovy a tím zvýšených vícenákladů nad mez danou zákonem o zadávání veřejných zakázek k rozvázání smluvního vztahu mezi zadavatelem a zhotovitelem, je předmětem této veřejné zakázky dokončení stavby.

Jedná se o veřejnou zakázku financovanou z prostředků Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen „MŠMT“), registrovanou pod identifikačním číslem 133D22N000001.

Součástí zhotovení stavby je i vypracování realizační a dílenské dokumentace a dodání všech podkladů hlavnímu projektantovi pro vypracování dokumentace skutečného provedení.

Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v projektové dokumentaci, v plánu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi a v obchodních podmínkách, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.05.2024