Veřená zakázka

Oprava žumpy pro bytový dům ul. Nerudova 113/6, Město Albrechtice – projektová dokumentace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem zakázky je vyhotovení projektové dokumentace k opravě žumpy u bytového domu Nerudova 6 v Městě Albrechticích včetně napojení kanalizačního potrubí z objektu.
Požadavky na obsah:
-projektová dokumentace bude řešit odvedení povrchových vod (v současné době jsou povrchové vody svedeny do splaškové kanalizace – požadujeme její oddělení a navržení způsobu její likvidace)
-projektová dokumentace bude obsahovat polohopisné a výškové zaměření
- součástí budou průzkumné práce nutné pro vypracování projektové dokumentace (geodetické, geologické, hydrogeologický průzkum, zjištění dnešního stavu splaškové a dešťové kanalizace)
-inženýrská činnost
-projednání s dotčenými orgány a organizacemi
- položkové a slepé rozpočty

Požadavky na rozsah projektové dokumentace

Vypracování projektové dokumentace na realizaci opravy žumpy pro bytový dům ul. Nerudova 113/6, Město Albrechtice. Dotčené parcely č. 1000 a 1002 v katastrálním území Město Albrechtice. Průběh zpracování žádáme průběžně projednávat s objednavatelem. Konečný rozsah úprav se může rozšířit dle skutečného stavu stávajícího a nového řešení a po projednání s objednatelem.

Projektová dokumentace bude zpracovaná v souladu s platnými zákony a souvisejícími vyhláškami, normami, předpisy a nařízeními.

Projektová dokumentace pro provádění stavby bude zpracovaná v rozsahu a obsahu dle přílohy č. 13 vyhlášky 499/2006 Sb. V platném znění.

Projektová dokumentace pro provádění stavby pak bude objednateli předána v pěti tištěných vyhotoveních včetně dokladové části v každém paré (obsahující hydrogeologický průzkum, projednání s dotčenými orgány, organizacemi, správci inženýrských sítí a zajištění jejich kladných písemných vyjádření). a 1x v elektronické podobě na nosiči CD ve formátu PDF, rozpočtu a výkazu výměr ve formátu xls vymezující druh, jakost a množství požadovaných prací, dodávek a služeb potřebných ke zhotovení stavby a podrobný popis technické specifikace a požadovaných technických a uživatelských standardů stavby.

Projektová dokumentace pro realizaci stavby bude zároveň podkladem pro výběr zhotovitele stavby. (vyhl. 169/2016 Sb.)

Termín odevzdání dokončené PD včetně projednání je 30. 4. 2023.

V průběhu zpracování dokumentace bude se zadavatelem konzultováno a odsouhlaseno její řešení. V případě, že v průběhu stavebního řízení budou připomínky k dokumentaci, bude nutno tyto zapracovat do dokumentace.

Zadavatel umožňuje všem uchazečům a zájemcům prohlídku místa budoucího plnění dne 7. 11. 2022. Sraz zájemců o prohlídku místa plnění je v 10:00 hodin před domem ul. Nerudova 113/6, Město Albrechtice.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.11.2022

Další podobné zakázky:

Název zakázky
Modernizace a dostavba nemocnice, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. - pracoviště Rumburk - Generel nemocnice a Studie proveditelnosti place Celá Česká republika
Projektová dokumentace, rekonstrukce osvětlení stanic metra Chodov, Opatov, Roztyly place Celá Česká republika
Projektová dokumentace – Rekonstrukce odborných ordinací ve 2.NP budovy B v objektu Hornické nemocnice s poliklinikou s.r.o., Bílina place Celá Česká republika
Školní jídelna s vývařovnou u ZŠ T.G. Masaryka - projekční a inženýrské práce II. place Celá Česká republika
Kompletní projekční a inženýrská činnost stavby "NÁSTAVBA NOVÝCH PROSTOR DRUŽINY V 3. NP SE ZÁZEMÍM PRO ZŠ A MŠ LEOŠE JANÁČKA HUKVALDY" place Hlavní město Praha
Rozvoj kanalizace Krnov - Dimitrovova, Daliborova, Rybniční - PD place Celá Česká republika
Nástavba panelového bytového domu č.p. 1848 na ulici Nerudova v Hranicích a vybudování 3 bezbariérových bytů v přízemí - projektová dokumentace place Celá Česká republika
Modernizace a rozšíření urgentního příjmu, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z. - projektový a inženýrský servis place Celá Česká republika
Projektová dokumentace "Rekonstrukce a modernizace domova mládeže, B. Němcové Domažlice" place Celá Česká republika
Projektová dokumentace úprav hřbitova v Řepích place Celá Česká republika