Veřená zakázka

Oprava silnice III/4774 po stavbě obecní kanalizace, Nošovice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45200000-9 - Práce pro kompletní nebo částečnou výstavbu inženýrské stavitelství
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací – oprava silnice III/4774 po stavbě obecní kanalizace. Jedná se o údržbu povrchu silnice, která nenaruší stabilitu stavby, její vzhled nebo životní prostředí, nedochází k rozšíření komunikace ani ke změně její nivelety povrchové opravy.
Stavbou bude provedena oprava silnice III/4774. Povrch silnice vykazuje výrazné poruchy po stavbě obecní kanalizace. V místech kanalizačních poklopů jsou deformace a propadliny na vzdálenost cca 5m na obě strany od středu poklopu šachty. Na vozovce se nachází také lokální deformace po stavbě vodovodu. Vlivem poklesů v místech kanalizace se komunikace jeví jako zvlněná. Opravou se předpokládá komfortnější a bezpečnější průjezd obcí. Bude provedeno frézování obrusné asfaltové vrstvy v tl 50mm. Stávající litinové poklopy budou výškově zvýšeny a upraveny do nivelety komunikace.
V rámci stavby bude provedena oprava vozovky (v rozsahu živičných vrstev) při zachování současného směrového, výškového a šířkového uspořádání. Konstrukce vozovky bude provedena s ohledem na aktuální stav s postupem v délce daného úseku s finální pokládkou asfaltobetonového koberce jako vrchní obrusné vrstvy.
Stavba bude provedena dle projektové dokumentace zpracované oprávněnou osobou subjektem Ing. Slanina Michal, Pánské Nové Dvory 3736, Frýdek Místek 738 01, IČO 76428052.
Předpokládaná lhůta výstavby je stanovena na 4 týdny, přičemž dílo je dokončeno předáním veškerých podkladů pro uvedení díla do plnohodnotného provozu, tj. pro vydání kolaudačního souhlasu. Realizace stavebních prací se předpokládá ihned po ukončení výběrového řízení.
Místem plnění je silnice III/4774, kat. ú. Nošovice.
Dále viz ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.09.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.10.2022