Veřená zakázka

Oprava povrchu silnice II/445 Karlova Studánka - průtah

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba komunikací
CPV kódy:
45233222-1 - Dláždění a asfaltování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací – Oprava povrchu silnice II/445 Karlova Studánka - průtah.
Stavba se nachází v Moravskoslezském kraji, okres Bruntál.
Vlastník: Moravskoslezský kraj, hospodaření se svěřeným majetkem kraje: Správa silnic Moravskoslezského kraje, příspěvková organizace)

Oprava vozovky silnice II/445 v Karlově Studánce bude provedena z důvodu výskytu plošných deformací. Po provedení kopaných sond a diagnostického průzkumu byla navržena výměna konstrukce vozovky ve dvou úsecích. Plochy oprav vozovek jsou 700 m2 a 135 m2.
Je potřeba odstranit kamennou dlažbu s tím, že původní kamenné kostky je možné použít znovu, vyměnit podkladní vrstvy a z důvodu dopravního zatížení třídy IV štěrkodrtě v horní podkladní vrstvě nahradit kvalitnějšími technologiemi.
Dvojřádek uložený podél obrubníků zůstane zachován (nebude vybourán). Budou doplněny drenáže v délce 84 m a 9 m pod plání a drenážní žebra v délce 103 m a 41 m pro odvodnění lože dlažby. Niveleta a příčný sklon vozovky bude upraven dle návrhu v RDS stavby. Šířkové uspořádání komunikace zůstane beze změny. Vozovka bude provedena jako dlážděná z původní kostky drobné (cca 100 x 100 x 100 mm) do kroužkové vazby. Systém odvedení povrchových vod bude zachován.
Vybraný zhotovitel stavebních prací před započetím stavebních prací předloží dotčeným orgánům ke schválení návrh přechodného dopravního značení pro jednotlivé etapy výstavby. Přechodné dopravní značení bude podkladem pro vydání stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci. Projekt přechodného dopravního značení zpracuje zhotovitel.

Zadavatel požaduje, aby účastníci ve své nabídce předložili také denní harmonogram stavby, který bude přílohou č. 2 smlouvy o dílo.

Místem plnění je silnice II/445 Karlova Studánka.
Předpokládaná lhůta výstavby je celkově stanovena na max. 60 kalendářních dnů (hodnotící kritérium).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.02.2024