Veřená zakázka

Oprava plotu hřbitova

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
34928200-0 - Ploty,
45000000-7 - Stavební práce,
45112000-5 - Výkopové a zemní práce,
45261400-8 - Obkladové práce,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45342000-6 - Instalace a montáž oplocení
Popis:

Předmětem zakázky jsou stavební práce spojené s opravou plotu hřbitova u dřevěného kostela Povýšení svatého Kříže v Bystřici.

Stávající plot bude rozebrán – kamenný obklad bude z plotu odstraněn a uložen pro další použití. Ocelová výplň a brány budou demontovány pro opětovnou zpětnou montáž. Stávající podezdívka a sloupy budou vybourány. Výkopy v okolí stromu budou prováděny ručně.

Je počítáno s opětovnou montáží stávající výplně i bran. Ty budou před osazením opískovány a opatřeny nátěrem černé barvy. V místech dilatací betonové stěny plochu budou provedeny spoje umožňující pohyb konstrukce ve vodorovném směru. V místě, kde je zeď plotu přerušena a bude nově tvořena oblouková výplň plotu opřena o patku posunutou směrem k silnici je počítáno s výrobou nového úseku výplně. Budou použity ocelové profily ve stejných dimenzích jako u stávající výplně – sloupky jsou z IPN80, vodorovné paždíky z U50/50, výplň z prutů o čtvercovém průřezu 10x10mm. Výplň bude v tomto místě protažena až po terén.

Pod stěnu bude do výkopu proveden podkladní beton tl. 150mm po celé délce oplocení. Železobetonová zeď bude provedena tak, aby strana od hřbitova byla v pohledové kvalitě.

Kamenný obklad zdi bude proveden z materiálu demontovaného ze stávající zdi. Provedení sloupů bude kopírovat jejich stávající podobu.

Výkopy budou podél dlouhé strany plotu zasypány výkopkem. Podél krátké strany bude obnovena stávající zámková dlažba, výkop bude v tomto místě zasypán štěrkem hutněným po vrstvách.
Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 4 – Soupis stavebních prací, dodávek a služeb
a v příloze č. 1 – Obchodní podmínky výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.03.2024