Veřená zakázka

OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ UL. TYRŠOVA A ŽEROTÍNOVA, VSETÍN

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem zakázky jsou stavební práce na akci „OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ UL. TYRŠOVA A ŽEROTÍNOVA, VSETÍN“. Popis veřejné zakázky: SO 101 – OPRAVA KOMUNIKACE. Předmětem stavebního objektu je stavební úprava stávající plochy místní komunikace, v místě stykové úrovňové křižovatky ulic Žerotínova a Tyršova. Oprava komunikace spočívá v rozebrání stávajícího dlážděného povrchu, doplnění uliční vpusti a drenáží, lokální výměně a doplnění konstrukčních vrstev včetně zhutnění na požadovanou hodnotu a provedení dlažby zežulových kostek do kamenné drti, včetně vyspárování a zahutnění.
Bourací práce:
S ohledem na zjištěný stávající stav vozovky byl proveden návrh opravy vozovky následujícím způsobem. Bude odstraněn stávající kryt z žulových kostek, ložná vrstva z kameniva a část podkladní vrstvy z kameniva. Kostky budou uskladněny pro zpětné použití.
Popis navrženého řešení:
Nový stav povrchu křižovatky uvažuje s navýšením středu pro zajištění dostatečného příčného spádu vozovky (tak jak bylo zřejmě navrženo u původní křižovatky).
Po odstranění stávajících konstrukčních vrstev bude provedena drenáž, která bude zaústěna do stávajících uličních vpustí. Dále bude provedena nová uliční vpusť, včetně připojovacího potrubí, s jeho zaústěním do šachty uprostřed křižovatky. Následně bude provedena úprava pláně a rozprostření vrstvy štěrkodrti v tl. 100 mm. Tato vrstva je uvedena jako reprofilační, pro zajištění požadovaného příčného spádu.
Poté bude provedena vrstva z kameniva zpevněného cementem v tl. 0,20 m s následným ošetřováním vrstvy tak, aby bylo dosaženo požadované kvality. Také je nutné zajistit řádné odvodnění této vrstvy (požadavek TP 170). Odvodnění je zajištěno provrtáním vrstvy nad drenážním potrubím v nejnižších místech (okrajích) ve odstupech á=0,60 m. Dírky budou vyplněny kamenivem fr. 4-8 a budou překryty pruhem geotextilie š. 0,40 m.
Po dokončení odvodnění vrstvy bude provedena ložná vrstva z kameniva v tl. 40 mm a zpětná pokládka žulové dlažby (původních kostek) ve vějířové vazbě,její zaspárování a zhutnění. Při pokládce dlažby bude provedeno vodorovné dopravní značení přechodů pomocí bílých kostek dle původního stavu (stavu před opravou).
Součástí opravy povrchu komunikace jsou i dva úseky komunikace na ulici Žerotínova a oprava jízdního pruhu mezi zvýšeným přechodem a řešenou křižovatkou, u nichž se uvažuje pouze s předlážděním a doplněním kameniva do podkladní vrstvy ze štěrkodrti. Oprava spočívá v odstranění ložné vrstvy z drceného kameniva, doplnění kameniva do podkladní vrstvy ze štěrkodrti včetně zhutnění, pokládka žulové kostky do drti včetně spárování a zahutnění.
Specifikace předmětu veřejné zakázky je dále uvedena v těchto dokumentech:
a) Příloha číslo 1 – Soupis prací, dodávek a služeb, včetně výkazu výměr – 03/2020/OKG Oprava místních komunikací ul. Tyršiva a Žerotínova, Vsetín.
b) Příloha číslo 2 – Zjednodušená projektová dokumentace pro provádění stavby – Oprava místních komunikací ul. Tyršova a Žerotínova – Město Vsetín, zpracoval MSS -projekt s.r.o., Michelská 580/63, 141 00Praha 4 – Michle, pobočka Žerotínova 992, 755 01 Vsetín, IČ: 268 49 836.
c) Příloha č. 3 – Smlouva o dílo
Zadávací dokumentace obsahuje mimo jiné slepý soupis prací v elektronické podobě. Zadavatel doporučuje účastníkům ověřit si soulad slepého soupisu prací s textovou a výkresovou částí PD stavby a případné rozpory si vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro podání nabídek. Zadavatel zakazuje změnit strukturu soupisu prací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.04.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.04.2020