Veřená zakázka

Oprava lávky - železniční nadjezd nádraží ČD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem akce je oprava lávky pro pěší na ul. Nádražní přes kolejiště ČD u železniční
stanice Krnov. Lávka se nachází v intravilánu města Krnov. Lávka je napojena na veřejně přístupné chodníky, které spolu s lávkou zajišťují spojení mezi ulicemi Bruntálská a Nádražní. Nosnou konstrukci lávky tvoří ocelová nýtovaná příhradová konstrukce o dvou polích z roku 1909. Rozpětí obou polí je 29,50 m. Osa lávky je v přímé, příčný spád na lávce není realizován. Volná šířka na lávce je 2,014 m. Nosná konstrukce lávky je uložena na tři ocelové nýtované příhradové podpěry. Podpěry 3 a 5 jsou z prostorové příhradoviny, podpěra 4 (nacházející se v kolejišti) je z rovinné
příhradoviny. Stojky všech podpěr se v příčném směru sbíhají směrem nahoru k lávce. Součástí lávky jsou rovněž dvě schodiště spojující na obou koncích lávku s přilehlým chodníkem.
Projektová dokumentace navrhuje mostovku z ocelových podlahových roštů. Zadavatel požaduje záměnu ocelové mostovky za dřevěnou mostovku z fošen. Účastníci zadávacího řízení zajistí tuto změnu i do objektu SO 201 Lávka, do ceny položky č. 3 Ostatní požadavky – vypracování RDS (Vypracování realizační (prováděcí) dokumentace stavby včetně záměny mostovky), další položky v rozpočtu s touto změnou počítají.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.01.2020