Veřená zakázka

Oprava elektroinstalace v budově ZŠ Dymokury

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky jsou stavební práce – oprava elektroinstalace v objektu staré budovy ZŠ Masarykova Dymokury.
Elektroinstalace v 1.PP bude provedena pomocí kabelů CYKY na povrchu. V hlavních trasách bude provedena v drátěných kabelových žlabech a odbočky k přístrojům a spotřebičům budou provedeny v plastových trubkách 750N. Vypínače a zásuvky jsou navrženy plastové povrchové v krytí IP54. Osvětlení v prostorách 1.PP je navrženo pomocí LED svítidel. Výpočet osvětlení je proveden na zářivková svítidla, která odpovídají světelným tokem navrženým LED svítidlům. Intenzita osvětlení jednotlivých místností je navržena dle ČSN EN 12464-1 a je uvedena na výkresech v legendě místností. První číslo udává hodnotu intenzity osvětlení dle ČSN a druhé číslo udává vypočtenou hodnotu intenzity osvětlení v luxech. Výpočet osvětlení jednotlivých místností v 1.PP je součástí projektové dokumentace č.4. Svítidla budou ovládána pomocí vypínačů a přepínačů. Stávající kabelové rozvody mezi rozvaděči „RE1“, „RE2“, „RH“, „R-KOT“, „RTČ“ a „EK“ budou ponechány v původním uložení (nejsou součástí rozpočtu). Rozvody mezi „RH“ a rozvaděči „RD“ a „RT“ budou použity, ale budou přeloženy do nového kabelového žlabu (v rozpočtu započítána pouze montáž těchto kabelů). V rozpočtu není započítaná elektroinstalace osvětlení v místnosti č.013 včetně svítidel (v rozpočtu doplněno pouze přepínání osvětlení).
Elektroinstalace v 1.NP bude provedena pod omítkou pomocí kabelů CYKY. V hlavních trasách budou kabely uloženy v drátěných kabelových žlabech nad podhledem. Odbočky z nad podhledu k přístrojům budou provedeny pod omítkou, stejně jako trubky FXP20 ke všem navrženým zásuvkám. Pod omítkou budou provedeny všechny rozvody na chodbách a schodištích. Nové rozvody v tělocvičně budou řešeny ve vkládacích lištách osazených nad dřevěným obložením. Hlavní osvětlení v tělocvičně bude zachováno. Rozvody k žaluziím (výkres č.25) budou použity, ale přeloženy pod omítku nebo nad nové podhledy.
Osvětlení v prostorách 1.NP je navrženo pomocí LED svítidel. Výpočet osvětlení je proveden na zářivková svítidla, která odpovídají světelným tokem navrženým LED svítidlům. Intenzita osvětlení jednotlivých místností je navržena dle ČSN EN 12464-1 a je uvedena na výkresech v legendě místností. První číslo udává hodnotu intenzity osvětlení dle ČSN a druhé číslo udává vypočtenou hodnotu intenzity osvětlení v luxech. Výpočet osvětlení jednotlivých místností v 1.NP je součástí projektové dokumentace č.9. Svítidla budou ovládána pomocí velkoplošných vypínačů a přepínačů, pomocí pohybových spínačů nebo přes impulsní (paměťové) relé. Osvětlení v tělocvičně na podiu je provedeno pomocí dálkových vysílačů a přijímačů.
Elektroinstalace v 2.NP bude provedena pod omítkou pomocí kabelů CYKY. V hlavních trasách budou kabely uloženy v drátěných kabelových žlabech nad podhledem. Odbočky z nad podhledu k přístrojům budou provedeny pod omítkou, stejně jako trubky FXP20 ke všem navrženým zásuvkám. Pod omítkou budou provedeny všechny rozvody na chodbách a schodištích. Nové rozvody v tělocvičně budou řešeny ve vkládacích lištách. Hlavní osvětlení v tělocvičně bude zachováno. Rozvody k žaluziím (výkres č.26) budou použity, ale přeloženy pod omítku nebo nad nové podhledy. V rozpočtu je započítán nový kabel do místnosti č.206. Osvětlení v prostorách 2.NP je navrženo pomocí LED svítidel. Výpočet osvětlení je proveden na zářivková svítidla, která odpovídají světelným tokem navrženým LED svítidlům. Intenzita osvětlení jednotlivých místností je navržena dle ČSN EN 12464-1 a je uvedena na výkresech v legendě místností. První číslo udává hodnotu intenzity osvětlení dle ČSN a druhé číslo udává vypočtenou hodnotu intenzity osvětlení v luxech. Výpočet osvětlení jednotlivých místností v 2.NP je součástí projektové dokumentace č.14. Svítidla budou ovládána pomocí velkoplošných vypínačů a přepínačů nebo přes impulsní (paměťové) relé. Osvětlení v učebně č.208 a laboratoři č.207 je pouze navrženo s ohledem na nevyhovující stávající osvětlení (rozvody TN-C). Do 5-ti let od čerpání dotace na tyto místnosti nelze žádat o nové prostředky. Světelná elektroinstalace pro tyto dvě místnosti proto není součástí rozpočtu!
Elektroinstalace v 3.NP bude provedena pod omítkou pomocí kabelů CYKY. V hlavních trasách budou kabely uloženy v drátěných kabelových žlabech nad podhledem. Odbočky z nad podhledu k přístrojům budou provedeny pod omítkou, stejně jako trubky FXP20 ke všem navrženým zásuvkám. Pod omítkou budou provedeny všechny rozvody na chodbách a schodištích. Rozvody k žaluziím (výkres č.27) budou použity, ale přeloženy pod omítku nebo nad nové podhledy. V rozpočtu je započítán nový kabel do místnosti č.312.
Osvětlení v prostorách 3.NP je navrženo pomocí LED svítidel. Výpočet osvětlení je proveden na zářivková svítidla, která odpovídají světelným tokem navrženým LED svítidlům. Intenzita osvětlení jednotlivých místností je navržena dle ČSN EN 12464-1 a je uvedena na výkresech v legendě místností. První číslo udává hodnotu intenzity osvětlení dle ČSN a druhé číslo udává vypočtenou hodnotu intenzity osvětlení v luxech. Výpočet osvětlení jednotlivých místností v 3.NP je součástí projektové dokumentace č.20. Svítidla budou ovládána pomocí velkoplošných vypínačů a přepínačů nebo přes impulsní (paměťové) relé.
V půdním prostoru je stávající elektroinstalace provedena v plastových trubkách na povrchu. Zde bude pouze doplněn přepínač pro ovládání osvětlení vstupu do půdního prostorů. Součástí rozpočtu je pouze přepínač včetně kabelu.
Součástí stavebních prací jsou i doplňkové stavební konstrukce – kazetové podhledy dle stavebního rozpočtu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.05.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.05.2023