Veřená zakázka

Oprava cesty a vybudování parkoviště v obci Poniklá, I.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace akcí financovaných v rámci dvou projektů spolufinancovaných Státním fondem životního prostředí České republiky, zadavatel stanovuje předmět veřejné zakázky na dva celky a požaduje podání nabídky na celek A i B:

Celek A.Oprava cesty k hřišti u Jizery, Poniklá: Akce zahrnuje úpravu podkladu a štěrkového podloží a položení asfaltového koberce na stávající místní asfaltové komunikaci na pozemcích ppč. 404/5, 404/8, 3023/3 v k. ú. Poniklá. Komunikace je navržena v kategorii MO1 (3,5/3/30). Celková délka opravované komunikace je 237 m.

Celek B. Vybudování parkoviště „za farou“ v obci Poniklá: Akce zahrnuje novou stavbu, parkoviště bude vybudováno jako obslužné zařízení místní komunikace a bude sloužit ke krátkodobému parkování osobních automobilů a turistických autobusů návštěvníků obce. Stavba bude realizována na pozemcích stpč. 138/1, ppč. 1817, 1816 a 2842 v k. ú. Poniklá. Navrženo je parkoviště pro 42 osobních automobilů a 3 autobusy. Šírka jednotlivých stání je 2,65 m (krajní stání v řadě 2,9 m), délka stání 5 m. Šířka stání pro autobus je navržena 3,35 m, délka 15 m. Plocha bude ohraničena silničními obrubníky a bude zpevněna. Pojízdná vrstva bude řešena pomocí zatravňovacích tvárnic s vysokou propustností povrchu. Jednotlivá stání a jízdní pruhy budou v ploše vymezeny pomocí zapuštěných bílých značek umístěných v otvorech tvárnic.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.01.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.02.2020