Veřená zakázka

Obnova Nolčova parku – 1. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45112711-2 - Krajinné úpravy parků
Popis:

Řešené území se nachází mezi ulicemi Náchodská, Ve Žlíbku a Třebešovská, Praze 20 – Horních Počernicích.
Jedná se o obnovu stávající sítě parkových cest základní křižné diagonální propojení území parku s doplněním dvou obvodových cest. Diagonální cesty jsou navrženy šířky 2,2 m, obvodové cesty šířku 1,2 m. Cesty budou provedeny s mlatovým krytem a budou lemovány kamenným krajníkem.
Dále realizaci nového závlahového systému, který bude zajišťovat automatickou závlahu travnatých ploch a výsadbových skupin. Závlaha travnatých ploch je navržena výsuvnými postřikovači. Výsadby budou zavlažovány nadzemním kapkovacím potrubím.
Závlaha bude doplněna šachticemi na ruční odběr.
Ovládání závlahy je řízeno pomocí externí elektronické ovládací jednotky. Pro blokování závlahy v období přirozených srážek je systém doplněn bezdrátovým čidlem srážek. Zdrojem vody pro závlahový systém je retenční nádrž o objemu 20 m3. Nádrž je umístěna v severovýchodní části parku. Nádrž bude za nepříznivých dešťových podmínek dopouštěna ze studny. Vedle nádrže bude umístěna kruhová čerpací šachta s technologickou sestavou závlahy. V retenční nádrži bude umístěné čerpadlo a 2 sondy pro snímání min. a max. hladiny. Ve studni bude umístěné další čerpadlo pro dopouštění retenční nádrže. Projekt řeší novou přípojku automatického závlahového systému.
Součástí zakázky je kácení stromů, odstranění pařezů, výsadba stromů v přípustné době od cca ½ října do ½ dubna. Následná úprava terénu a založení trávníku.
Mobiliář bude zahrnovat parkové lavičky v délkách 1,8 a 3 m a odpadkové koše.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.09.2022