Veřená zakázka

Oblastní nemocnice Jičín – Novostavba pavilonu „A“ pro laboratoře a onkologii – dodávka prvotního vybavení (hygienické, sanitární výrobky a doplňky)

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Spotřební materiálOdpadové hospodářství, ekologieNábytek
Nábytek ->  Ostatní
Spotřební materiál ->  Hygiena a úklid Materiál, součástky a náhradní díly
Odpadové hospodářství, ekologie ->  Dopravní prostředky a příslušenství
CPV kódy:
38622000-1 - Zrcadla,
39221260-7 - Odpadkové koše,
39224310-4 - Štětky na čištění záchodu,
42968200-1 - Dávkovače na hygienické potřeby,
42968300-2 - Dávkovače na toaletní papír
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž prvotního vybavení do zdravotnického provozu, tj. dávkovače mýdla, odpadkových nádob, zrcadel, zásobníků toaletních papírů, papírových ručníků a hygienických sáčků, WC souprav a věšáků v souladu s technickými parametry obsaženými v příloze č. 1 zadávacích podmínek a poskytnutí souvisejících služeb (dále také jen „dodávka vybavení“ či „zboží“), včetně dohodnutých záručních podmínek. Součástí plnění je i dodávka prvotní náplně do dávkovačů, zásobníků toaletních papírů, hygienických sáčků a ručníků, doprava zboží, jeho montáž a instalace na místo určení dle pokynů kupujícího. Vybavení musí být vhodné pro provozy zdravotnictví a budou v souladu s dezinfekčním plánem nemocnice, který je obsažen v Příloze č. 1 zadávacích podmínek. Součástí plnění je montáž prvotního vybavení, jehož dodávku si kupující zajišťuje sám.
Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.10.2023