Veřená zakázka

Objekt pro zájmové vzdělávání, Nerudova č.p. 689, Benešov nad Ploučnicí

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem stavby jsou stavební úpravy objektu pro zájmové vzdělávání v Nerudově ulici č.p. 689 v Benešově nad Ploučnicí.
Stávající objekt je v uličním traktu třípodlažní a ve dvorním traktu dvoupodlažní, nepodsklepený, s nevyužívaným půdním prostorem se sedlovou, pultovou a valbovou střechou s plechovou krytinou a v uličním traktu s pultovou střechou s živičnou krytinou.
Ve dvorním traktu bude provedena dvoupodlažní, nepodsklepená přístavba schodiště s pultovou střechou s plechovou krytinou.
Nosná konstrukce stávajícího objektu je zděná z plných pálených cihel, novostavba schodiště bude provedena z cihelných děrovaných bloků, stropní konstrukce nad přízemím jsou provedeny z cihelných valených kleneb do ocelových válcovaných profilů, z ocelových válcovaných profilů a keramických vložek nad 2. a 3. nadzemním podlažím jsou provedeny dřevěné trámové stropní konstrukce se záklopem a násypem a omítkou na rákos. Sedlová střešní konstrukce je tvořena klasickou dřevěnou vaznicovou konstrukcí se středními vaznicemi a plechovou krytinou v imitaci střešních tašek červenohnědé barvy. Pultové střešní konstrukce jsou bezvaznicové.
Návrh provozně dispozičního řešení vychází z předložených podmínek, požadovaného stavebního programu, nezbytných provozních vazeb a z předložené a investorem schválené dispoziční studie zpracované v lednu 2017. Toto dispoziční řešení bylo v průběhu zpracování dokumentace s investorem konzultováno a odsouhlaseno.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.12.2020