Veřená zakázka

Objekt nukleární medicíny – úprava prostor pro ředění radiofarmak, ON Trutnov a.s. - opakování"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Královéhradecký kraj Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45331220-4 - Instalace a montáž klimatizace
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce - předmětem řešení je úprava stávajícího prostoru přípravy radiofarmak v oddělení nukleární medicíny ON Trutnov. Stávající prostory neodpovídají současným hygienickým požadavkům na tyto provozy. Jedná se však o vytvoření provizorního pracoviště, do doby výstavby nového pavilonu, kde bude zbudováno celé nové oddělení nukleární medicíny. Stávající objekt č.p. 84 má jedno podzemní patro, dvě patra nadzemní a podkroví. Rekonstrukce se bude týkat pouze části 2.NP a 3.NP (podkroví).
Veškeré podrobnosti jsou obsaženy v jednostupňové projektové dokumentaci pro provedení stavby s názvem Nemocnice Trutnov – ředění radiofarmak, kterou zpracovala projektová společnost ATELIER PENTA v.o.s., Mrštíkova 12, 586 01 Jihlava, IČ: 479 16 621, pod zak.č. A 19-16-P. Projektová dokumentace je přílohou této Výzvy.
Při předání díla bude předáno prohlášení o shodě na všechny výrobky, které byly použity na realizaci této stavební zakázky, veškeré protokoly a zkoušky, které byly v průběhu stavby provedeny a dále návod na použití všech technologií, které vyžadují údržbu a servis.
Dále při předání stavby bude předána dokumentace skutečného provedení stavby. Dokumentace bude předána ve dvou tištěných paré, které budou podepsány zhotovitelem a jedno paré v elektronické podobě na CD nebo DVD nosiči ve formátu *pdf a *dwg nebo v jiném přepisovatelném formátu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.05.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.05.2017