Veřená zakázka

Obec Strančice - Chodník pro pěší Hustopeče

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je dílo spočívající ve stavebních, montážních a řemeslných pracích a dodávkách spojených s provedením zakázky „Obec Strančice – Chodník pro pěší Hustopeče“. Předmětem díla je novostavba chodníku pro pěší s názvem Chodník pro pěší – Hustopeče podél stávající silnice II/107 vpravo ve směru ze Strančic do Světic. Výstavbou chodníku budou dotčeny pozemky parc.č. 276/20, parc.č. 276/19, parc.č. 276/13, parc.č. 615/1, parc.č. 614/1 a parc.č. 276/18 v k.ú. Otice u Svojšovic a parc.č. 615/5 v k.ú. Svojšovice. Stavba je složena ze tří inženýrských stavebních objektů – chodník pro pěší, veřejné osvětlení, vsakovací drenáž.

Chodník pro pěší
Jedná se o chodník v základní šířce 1500 mm oddělený od vozovky zvýšenou obrubou. Budou provedeny hospodářské sjezdy pro jednotlivé vjezdy. V místech vjezdů budou obruby sníženy na 20 mm. V rámci stavby chodníku bude u stávajícího pozemku parc.č. 276/18 provedeno nové drátěné proplastované oplocení na ocelových sloupcích na betonové podezdívce. Chodník bude proveden s krytem z betonové dlažby.

Veřejné osvětlení
Součástí veřejné zakázky a díla je rovněž veřejné osvětlení. Bude provedena výstavba nových inženýrských sítí veřejného osvětlení a v části boční ulice k napojovacímu bodu bude provedena výměna stávajících sloupů veřejného osvětlení. V současné době není v trase chodníku zřízeno veřejné osvětlení. Dodávka osvětlení je v rozsahu výkazu výměr. Svítidla budou umístěna ve výšce 6,0 m na stávajících sloupech ČEZ. Veřejné osvětlení bylo povoleno územním rozhodnutím.

Zatrubnění stávajícího příkopu – vsakovací drenáž
Dešťové vody budou svedeny do přilehlých příkopů v rozsahu navrženého chodníku zatrubněním vsakovacím příkopem napojeným na stávající příkopy a propustky. Forma odvodnění je řešena zatrubněním stávajícího příkopu formou vsakovací drenáže. Na vsakovací drenáži budou zřízeny typové revizní šachty.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.04.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.05.2021