Veřená zakázka

Obec Bohuslavice nad Metují – zkvalitnění a rozšíření bytového fondu v obci (BD č.p. 295)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů
Popis:

Předmětem zakázky jsou stavební úpravy bytového domu č.p. 295 v obci Bohuslavice nad Metují.
Jedná se o bytový dům se šesti bytovými jednotkami. Podzemní podlaží bude sloužit jako společný prostor. Dvůr bude sloužit zejména pro parkování osobních automobilů a pro umístnění kontejneru pro komunální odpad.
Bytový dům je dvoupodlažní objekt. Sokl objektu po celém obvodu bude tvořen betonovým obkladem. Fasáda bude probarvená tenkovrstvá, částečně obložena cementovláknitými deskami. Střešní krytina bude provedena z lakovaného falcovaného plechu.
Bytový dům bude kompletně zateplen. Obvodový plášť bude zateplen jako kontaktní zateplovací systém nad zakládací lištou po celém obvodu minerální vatou a poté už fasádním polystyrenem.
V celém objektu budou provedeny nová okna s plastovým rámem a s izolačním dvojsklem ve společných prostorách a s izolačním trojsklem v bytových jednotkách. Hlavní vstupní dveře budou s hliníkovým rámem s izolačním dvojsklem. Na stavbě budou použity takové výrobky, aby byl splněn průkaz energetické náročnosti budovy.
V podzemní podlaží budou společné prostory, v 1.NP budou 3 samostatné bytové jednotky, ve 2. NP budou také 3 samostatné bytové jednotky a jedna společná úklidová komora. Část půdního prostoru bude připravena pro budoucí vestavbu bytové jednotky.
Bezbariérový vstup do objektu bude nově provedeným vchodem ze dvora. V případě potřeby je možné u vchodu z ulice instalovat nájezdovou rampu a dále na schodiště v místnosti č. 1.01 zvedací plošinu, tím bude i hlavní vstup do objektu bezbariérový
Hlavní vstup pro chodce je z obecního chodníku před domem. Vjezd na dvůr za domem je možný po veřejné účelové komunikaci ze zámkové dlažby. Vstup do domu ze dvora je bezbariérový. Na dvoře za domem jsou parkovací stání pro obyvatele domu. V přízemí se nacházejí 3 samostatné bytové jednotky přístupné z hlavní chodby se schodištěm. V patře jsou další 3 samostatné bytové jednotky obdobné dispozice jako v přízemí.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.03.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.04.2020