Veřená zakázka

NsP Česká Lípa - Přesun a modernizace hemodialyzačního střediska

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45215100-8 - Stavební úpravy objektů sloužících pro zdravotní péči,
45454100-5 - Rekonstrukce budov,
71315000-9 - Stavební služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je částečná rekonstrukce 1. nadzemního podlaží a 1. a 2. podzemního podlaží budovy C NsP Česká Lípa – dětská nemocnice za účelem přesunu dialyzačního střediska s kapacitou 14 lůžek.

Objekt budovy C – Dětská nemocnice, do které bude přemístěn provoz hemodialyzačního střediska, se nachází ve středu areálu nemocnice s poliklinikou, a je samostatným objektem dopravně napojeným na areálové komunikace a technicky na areálové rozvody.

Stavební úpravy budou probíhat uvnitř objektu v prvním nadzemním podlaží, bez jakéhokoli ovlivnění stávajících urbanistických vazeb na okolí nebo změny prostorového řešení. Rovněž nebude dotčeno architektonické ztvárnění vnější podoby objektu. Beze změny dále zůstává dopravní a pěší napojení objektu a stávající řešení přístupových zpevněných ploch.

Objekt je přístupný hlavním vchodem z přilehlé komunikace podél severní fasády. Hlavní vstup je situován v úrovni 1.NP. Vedlejší vstupy jsou situovány na jižní a východní fasádě (1.PP až 3.NP) – vstupy slouží pro únik v případě požár a jsou vyústěny na balkony jednotlivých podlaží objektu s návazností na únikové schodiště objektu.

Řešené prostory budoucího hemodialyzačního střediska se nachází v objektu C Dětské nemocnice v pravé části 1. nadzemního a uprostřed 1. a 2. podzemního podlaží objektu. Celková plocha stavebního zásahu činí cca 663 m2. Řešená část objektu má dvě podzemní a čtyři nadzemní podlaží, je zastřešena plochou střechou.

Objekt C – Dětská nemocnice je v současnosti využíván jako zdravotnické zařízení, kde v jednotlivých podlažích jsou umístěny následující provozy:
2.PP – skladby, strojovny, rozvodny, archivy, vědecká knihovna
1.PP – šatny, strojovny, rozvodny, zubní ordinace
1.NP – dětské ambulance, dětská pohotovost, gynekologie
2.NP – dětské odd. lůžkové
3.NP – dětské odd. JIP
4.NP – strojovna VZT, strojovna výtahu

Podrobně je předmět veřejné zakázky definován v Projektové dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.03.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.03.2018