Veřená zakázka

Novostavba hlavní budovy, přístavba křídla emergence, zřízení lahvové stanice medicinálních plynů, energocentra a demoliční práce v rámci I. etapy modernizace pracoviště Rumburk metodou DB

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění vybraného dodavatele je poskytnutí stavebních prací v rámci novostavby hlavní budovy, přístavby křídla emergence, zřízení lahvové stanice medicinálních plynů, energocentra a demoličních prací v rámci I. etapy modernizace Krajské zdravotní, a.s., Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. - pracoviště Rumburk metodou Design and Build, a dále vypracování projektové dokumentace v příslušných stupních, získání příslušných povolení a dalších dokladů nezbytných pro novostavbu, a to způsobem a za podmínek stanovených ve smlouvě o dílo a zadávací dokumentaci či jejich přílohách.

Veřejná zakázka zahrnuje demolici dvou stávajících objektů v areálu Krajské zdravotní, a.s., Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. - pracoviště Rumburk, a následnou výstavbu nového pavilonu emergency, zřízení lahvové stanice medicinálních plynů, operačních sálů, centrální sterilizace a jednotek intenzivní péče. Dále výstavbu energocentra, dodávky technologií, zdravotnickou techniku, která je pevně spojena se stavbou, a to včetně stavební přípravy stavby pro ty dodávky zdravotnické technicky, které nejsou předmětem této Veřejné zakázky.

Vybraný dodavatel bude dále zajišťovat související služby zahrnující bezpečnostně technické kontroly, revize a další kontroly instalované techniky, záruční servis a opakované instruktáže zdravotnického personálu po dobu trvání záruční doby dle smlouvy.

Konkrétní technické parametry předmětu smlouvy jsou blíže specifikovány v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.01.2022