Veřená zakázka

NOVOSTAVBA BYTOVÝCH DOMŮ, VČ. DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY V BORU - ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace ve stupni Dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby (DÚR) včetně projednání a zajištění vydání rozhodnutí o umístění stavby. Kde součástí je:
- zabezpečení vstupních podkladů, zpracování průzkumných prací - geodet a geolog
- zhotovení projektové dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby (DÚR) v souladu s platnými právními předpisy, zejména pak v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., stavební zákon v platném znění, podle příslušné přílohy č.3 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, v platném znění
- projednání DÚR pro vydání pravomocného rozhodnutí o umístění stavby v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění, včetně zajištění vydání všech správních rozhodnutí a zajištění pravomocného rozhodnutí o umístění stavby podle zákona č. 183/2006 Sb.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dále zpracování projektové dokumentace ve stupni Dokumentace pro vydání stavebního povolení - (DSP) včetně projednání a zajištění vydání stavebního povolení. Kde součástí je:
- zhotovení projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení v souladu s platnými právními předpisy, zejména pak v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., stavební zákon v platném znění, podle příslušné přílohy č.12 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, v platném znění)
- projednání projektové dokumentace pro vydání pravomocného stavebního povolení v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění, včetně zajištění vydání všech správních rozhodnutí a zajištění pravomocného stavebního povolení podle zákona č. 183/2006 Sb.
Objektová skladba:
Stavební část
Požárně bezpečnostní řešení
Zdravotně-technické instalace
Elektroinstalace
Vnitřní vytápění
Napojení kotelny
Topné kanály
Vzduchotechnika
Dopravní řešení [zahrnuje obslužnou komunikaci pro bytové domy, vč. parkovacích stání, stání na kontejnery, vyřešení parkování ve vnitrobloku u bytového domu č.p. 579, Nádražní ulice, propojení a případně nové řešení parkoviště u č.p. 543 a 544 Přimdská ul, propojení komunikace až do ulice Přimdská (naproti poliklinice) dle požadavků Policie ČR, DI Tachov]
Veřejné osvětlení
Součástí PD bude:
- Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB)
- Geometrické zaměření pozemků a ploch potřebných pro projektové práce
- Hluková studie
- Radonový průzkum
- Geologický a hydrogeologický průzkum
Předmět veřejné zakázky specifikuje Smlouva o dílo (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a varianta II. studie zpracované společností S P I R A L spol. s r.o., IČ 64825663 (příloha č.2 Zadávací dokumentace), které slouží jako podklad pro zpracování výše uvedené projektové dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.06.2022