Veřená zakázka

Nová střecha na pavilonu C na výstavišti

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Odstranění a likvidaci stávající živičné krytiny, demontáž bleskosvodu, demontáž lemujících klempířských prvků, kompletní odstranění prkenného bednění, dodávku a montáž nové střešní krytiny, dodávku a montáže nových okapů a svodů,
dodávku a montáž hromosvodové soustavy.
Předpokládá se nutnost částečné opravy nosné konstrukce střechy v celkovém objemu konstrukčního řeziva do cca 0,4 m3 (bude opatřeno impregnací), dimenze a způsob opravy budou upřesněny po rozkrytí konstrukce střechy a zmapování skutečného stavu nosné konstrukce.
Po vyspravení nosné konstrukce střechy bude opětovně proveden záklop – prkenné bednění opatřené impregnací proti škůdcům a hnilobě, na podkladní bednění bude použita kompletní nová skladba střešního pláště (viz TZ) za použití živičných pásů. Bednění přesahu střechy u okapu bude provedeno z lakovaných prken na pomocnou dřevěnou konstrukci, bednění přesahu střechy ve štítech bude provedeno obdobně jako v okapní části střechy. Okraje budou opatřeny klempířským lemováním, okapnicí a štítovou závětrnou lištou z titanzinkového plechu. Na střeše bude nově osazen okapní systém v titanzinkovém provedení. Po provedení nové střechy bude opětovně osazena soustava bleskosvodu a provedena revize.
Rozsah opravy je specifikován v projektové dokumentaci (PD) – technický popis stavby vypracované zodpovědným projektantem Ing. Michalem Novákem v 2/2024 – viz příloha č. 4.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.03.2024