Veřená zakázka

Nemocniční informační systém

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48180000-3 - Balík programů pro zdravotnictví,
48814000-7 - Zdravotnické informační systémy,
48814100-8 - Informační systémy pro zdravotní sestry,
48814200-9 - Systémy pro administrativu týkající se pacientů,
48814400-1 - Klinické informační systémy,
72253200-5 - Systémová podpora
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nemocničního informačního systému do prostředí Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s., a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat ze zdrojových systémů, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace. Předmět dodávky a zavedení nemocničního informačního systému je podrobně specifikován v návrhu smlouvy o dílo, který je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace, a Technické dokumentaci, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace (dále též „ZD“).
Předmětem plnění jsou dále služby k zajištění celkového životního cyklu informačního systému v prostředí zadavatele v podobě služeb technické podpory a rozvoje informačního systému. Předmět plnění v podobě služeb technické podpory a rozvoje je podrobně specifikován v návrhu smlouvy o technické podpoře a rozvoji, která je přílohou č. 4 ZD.
Součástí předmětu plnění jsou dále služby a práce dodavatele s dodávkou přímo související a nezbytné k řádnému uvedení předmětu plnění do provozu.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dále uzavření smlouvy o vzdáleném přístupu k prostředkům v prostředí zadavatele za účelem vzdáleného přístupu k systémům a systémovým prostředkům v prostředí zadavatele za účelem poskytování dodávek a služeb v rámci předmětu plnění této veřejné zakázky za specifických podmínek stanovených zadavatelem a dále uzavření smlouvy ve vztahu ke zpracování osobních údajů v souladu s platnou legislativou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.04.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.05.2019