Veřená zakázka

NEMA - Inovace produktu a výrobního procesu roubených dřevostaveb – CNC linka

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42642100-9 - Obráběcí a tvářecí stroje pro obrábění dřeva
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologií v rámci projektu „NEMA - Inovace produktu a výrobního procesu roubených dřevostaveb“, do zakázkové dřevovýroby zadavatele pro výrobu inovované zateplené roubenky, v následujícím rozsahu: 1 ks CNC linka na výrobu zateplených roubených staveb.

Dodávka zahrnuje předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž a zaškolením obsluhy. Poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže. Podrobný popis předmětu zakázky je specifikován v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, nepřipouští se dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, uchazeči akceptují, že vybraný dodavatel je osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Nabídku podávejte v českém nebo anglickém nebo německém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.08.2018