Veřená zakázka

Navýšení kapacity odsávání na papírenské lince pomocí rotabeltu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39714110-4 - Odsávací ventilátory,
42810000-7 - Části strojů na výrobu papíru a lepenky,
51544100-8 - Instalace a montáž strojů na výrobu papíru
Popis:

Předmětem této zakázky je navýšení kapacity odsávání na papírenské lince pomocí rotabeltu.

Technicky se jedná o instalaci specializovaného odsávacího zařízení s pomocným poháněným propustným pásem, které bude zabudováno do stávající technologické linky. Součástí zakázky je dodávka a instalace zdroje vakua s dostatečnou sací kapacitou pro plné využití možností rotabeltu. Zařízení bude sloužit k intenzifikaci odvodnění pásu papírenské látky před vstupem do sušárny. Zařízení umožní odsát větší množství vody při stejném zatížení hnacího motoru síta mokré části. Součástí zakázky je i kompletní začlenění rotabeltu do stávající řídicích systémů papírenské linky a související úpravy těchto systémů.
Maximální pracovní podtlak zařízení musí být minimálně 50 kPa. Musí být vhodné pro stávající odvodňovací síto o šíři 1,8 m. Pracovní šířka odsávacích štěrbin musí být variabilní a musí zahrnovat šíře 1550 mm, 1650 mm a 1720 mm. Zařízení musím mít vodní ostřik síta pro zajištění mazání. Zařízení musí mít vlastní pohon s frekvenčním měničem a musí být vyrobeno z nerezové oceli. Zařízení musí po funkční a bezpečnostní stránce vyhovovat všem souvisejícím předpisům.

Instalace celého zařízení a jeho předvedení včetně zaškolení obsluhy bude taktéž součástí nabídky. Instalací se rozumí kompletní osazení celého systému (včetně všech nezbytných úprav stávajícího řídicího systému) do současné výrobní linky. Tento systém musí po funkční a bezpečnostní stránce vyhovovat všem souvisejícím předpisům.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.02.2019