Veřená zakázka

Navýšení kapacit MŠ Kytička, Liberec – projektová dokumentace, včetně informačního modelu (BIM)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace a výkon inženýrské činnosti dle normových požadavků, požadavků dotčených orgánů a zadavatele (objednatele) v rámci projektu „Navýšení kapacit MŠ Kytička“, který bude spolufinancovaný s dotační podporou státního rozpočtu (případně Evropské unie).

V rámci veřejné zakázky „Navýšení kapacit MŠ Kytička, Liberec – projektová dokumentace, včetně informačního modelu (BIM)“ bude vypracována projektová dokumentace pro objekty č. p. 972/2, 972, 971 a 970, Burianova ulice, Liberec III – Rochlice a přilehlého prostranství, kde vznikne nový objekt včetně spojovacích krčků se stávajícími budovami.
V rámci projektu "Navýšení kapacit MŠ Kytička" dojde k výstavbě i nového dvoupodlažního objektu s novými třídami, včetně potřebného zázemí a zajištění spojení krčkem mezi všemi stávajícími budovami a novou budovou, které umožní snadný pohyb žáků i personálu v rámci vnitřních prostor, což přinese i výrazné energetické úspory. V souvislosti s navýšením kapacity školy bude nezbytné posílit také kapacitu školní kuchyně, dále provést celkovou rekonstrukci již technicky nevyhovujících budov, včetně rekonstrukce elektroinstalace a topení. Dojde k zajištění bezbariérovosti a úpravě herních prvků zahrady.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.06.2023