Veřená zakázka

Návrh jednotné vizuální identity města Odry

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem plnění je vypracování celkové koncepce jednotné vizuální identity včetně nového logotypu. Součástí plnění díla je podpora uvedení grafického manuálu do praxe, tj. seznámení interní pracovníků zadavatele se základními informacemi grafického manuálu.
Dále je součástí plnění také účast zhotovitele na koordinačních schůzkách v průběhu realizace díla a účast na prezentacích výstupů dokončeného díla.
Grafický manuál: jedná se o grafické zpracování nového loga, které bude zadavatelem užíváno k jeho vnější prezentaci a identifikaci, tvorbu grafického návrhu vizitek, které budou využívat již nově vytvořené logo, dále návrh korporátní palety barev, písma nebo grafického návrhu hlavičkového papíru zadavatele, jež bude sloužit pro lepší profesionální vzhled dokumentů zadavatele. Dále se jedná o tvorbu grafického návrhu dopisní obálky, jež bude sloužit k profesionální prezentaci zadavatele na venek. Součástí je také modernizace grafického zpracování obálky městského měsíčníku Oderský zpravodaj.

Bližší specifikace technických parametrů předmětu plnění je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.06.2021