Veřená zakázka

Nákup zařízení pro měření rychlosti – Turnov, Mašov

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
51210000-7 - Instalace a montáž měřících přístrojů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup jednoho zařízení pro obousměrné úsekové měření rychlosti se zabezpečením provozu zakoupeného zařízení včetně automatizovaného přenosu dat o provedeném měření do softwarové aplikace ve vlastnictví zadavatele, servis a údržba v délce 24 měsíců od převzetí dodávky zadavatelem, tedy od uvedení zařízení do provozu.

Měřící zařízení bude umístěno na silnici III/27926 v lokalitě Turnov, Mašov a to na předem připravené nosiče ve vlastnictví zadavatele.

Nakoupené zařízení musí umožnit certifikované úsekové měření rychlosti vozidel na určeném místě, musí automaticky zaznamenávat přestupky, které budou zobrazovány, bezpečné ukládány a následně automaticky předávány do programového vybavení zadavatele.
V rámci plnění veřejné zakázky dodavatel zabezpečí dodání potřebného měřícího zařízení a jeho instalaci, dále zajistí následné oživení zařízení, napojení zařízení na zadavatelem připravené konstrukce a připravený zdroj elektrické energie, bude zařízení udržovat v řádném a provozuschopném stavu, zajišťovat jeho servis, údržbu a pravidelné certifikované ověření, a to v délce 24 měsíců. Spotřebu el. energie měřičů rychlosti hradí zadavatel – není součástí zakázky. Náklady na přenos dat hradí zadavatel.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2023