Veřená zakázka

Nákup výpočetní techniky

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
CPV kódy:
30213000-5 - Osobní počítače,
30213100-6 - Přenosné počítače,
30213300-8 - Stolní počítač,
30231310-3 - Ploché monitory
Popis:

Předmětem a účelem zadávacího řízení je výběr účastníka rámcové dohody a následné uzavření rámcové dohody ve smyslu ust. § 131 a násl. ZZVZ s názvem „Rámcová dohoda o dodávce výpočetní techniky – počítačů, notebooků a monitorů“. Zadavatel hodlá uzavřít rámcovou dohodu s jediným vybraným dodavatelem. Zadavatel hodlá uzavřít rámcovou dohodu na období 1 roku od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Předmětem plnění na základě uzavřené rámcové dohody – veřejných zakázek budou postupné dodávky počítačů, notebooků a monitorů pro potřeby Zadavatele. V rámci dodávek budou pořízeny počítače, notebooky 14“ a 15“ včetně dokovací stanice a monitory 23,8“; dodané počítače a notebooky musí být vybaveny operačním systémem, další podrobnosti k technické specifikaci jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Předmětem plnění bude dále i zabezpečení záručního servisu na místě u Zadavatele, a to v sídle i na všech pobočkách Zadavatele (podrobně viz čl. 3.2 zadávací dokumentace) a technická podpora. Délka minimální požadované záruky je uvedena u jednotlivých položek (čl. 2.1.5. zadávací dokumentace).
Předmětem plnění bude konečně i doprava dodávaných počítačů, notebooků a/nebo monitorů na místo plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.05.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.06.2018