Veřená zakázka

Nákup technického vybavení pro kompostárnu a sběrné místo pro obec Svárov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
16700000-2 - Traktory,
34928480-6 - Kontejnery a nádoby na odpad a odpadky,
42418940-0 - Zařízení pro manipulaci s kontejnery,
42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení
Popis:

Zakázka je rozdělena na 2 části, přičemž uchazeči jsou oprávněni podat nabídku na každou JEDNOTLIVOU ČÁST zvlášť či na OBĚ části veřejné zakázky najednou, tzn. uchazeč podá POUZE JEDNU NABÍDKU, která bude obsahovat LIBOVOLNÝ POČET ČÁSTÍ.
Každá část veřejné zakázky bude hodnotící komisí hodnocena odděleně.

Předmětem 1. části veřejné zakázky je nákup technického vybavené pro novou kompostárnu Svárov. Jedná se o nákup traktoru s čelním nakladačem, lopaty k čelnímu nakládání, prosévací rotační vidlice a přístrojů na měření teploty, vlhkosti a PH.
Jsou stanoveny minimální technické požadavky na výkon a funkci tohoto vybavení, zadavatel umožňuje použití kvalitativně a technicky obdobného řešení. V případě, že navrhované řešení nebude splňovat uvedené technické požadavky, bude nabídka vyřazena z hodnocení. Bližší specifikace dodávky jsou uvedeny v příloze č. 2a ZD – Technická specifikace nabídky pro část 1.

Předmětem 2. části veřejné zakázky je nákup vybavení pro systém pro separaci a svoz odpadu pro obec Svárov. Jedná se o nákup kontejnerové buňky, sociálního zařízení s vybavením, vanového kontejneru, traktorového nosiče kontejnerů, hydraulické ruky k nosiči kontejnerů, drapákové lžíce k hydraulické ruce a ekokontejneru na nebezpečný odpad.
Jsou stanoveny minimální technické požadavky na výkon a funkci tohoto vybavení, zadavatel umožňuje použití kvalitativně a technicky obdobného řešení. V případě, že navrhované řešení nebude splňovat uvedené technické požadavky, bude nabídka vyřazena z hodnocení. Bližší specifikace dodávky jsou uvedeny v příloze č. 2b ZD – Technická specifikace nabídky pro část 2.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.09.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.10.2014